Logo Peeters voor verf & wonen

BEHANG EN MUURSTICKERS

  Op deze pagina  

Grote keuze in behang
Met een keuze uit 240 behangboeken, is er altijd wel een behang voor u bij. De meeste wandbekleding is met 2 dagen in huis. Wilt u meteen aan de gang dan hebben we, in verschillende prijsklassen, behang in voorraad.

Kiest u voor papier-, vinyl- of vliesbehang. Van ons krijgt u een goede uitleg hoe u het beste kunt behangen.
 

Muurstickers en fotobehang
Geef een wand een persoonlijk tintje, door een eigen tekst, een eigen illustratie of foto. U kunt ook kiezen uit een selectie voor u verzamelde voorbeelden. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

 

Behang
Nieuw van Eijffinger
Fotobehang
Muurstickers

 

 

Behang voor elke sfeer of trend, de grootste collectie behangboeken in dongen en omgeving

BEHANG

Behang gaat met iedere trent mee. Niet alleen in een klassiek interieur of kinderkamer maar ook maak je in een handomdraai een heel modern of vintage interieur. Zoveel mensen er zijn zoveel smaken zijn er in behang te krijgen. In verschillende prijsklassen en kwaliteiten, van eenvoudig tot exclusief. Op de interieurbeurs Interio in Gent en via de bladen houden wij voor u de nieuwst trends bij. Het hele jaar door komen nieuwe collecties binnen.

Er zijn verschillende soorten behang. Papier-, vinyl- of vliesbehang. De laatste twee zijn zeer goed schoon te maken.
Kom u zelf overtuigen en wordt ook verliefd op een mooie wandbekleding.

Het nieuwste behang van Eijffinger

HET NIEUWSTE EIJFFINGER BEHANG

Bij ons vindt u het volledige assortiment Eijffinger behang. Het nieuwste behang van Eijffinger ziet u hieronder afgebeeld. Kom naar onze winkel en zie het behang op ware grootte en in de juiste kleuren. Voel de topkwaliteit van Eijffinger. Maak een goed afgewogen keuze door het behang te bekijken daar waar het op de muur zal komen. Laat je inspireren, laat je verrassen en laat je adviseren, zodat u uiteindelijk door ons uitgebreide aanbod uw behang zult vinden.

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties. In eigen studio ontwerpen en ontwikkelen zij hun trendsettende dessins, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen.

Hieronder ziet u een impressie van de laatste vier uitgegeven behangboeken van Eijffinger.
 

Savor

Tout Petit

Black & Light

Pip III

fotobehang, een foto die een hele wand bedekt

FOTOBEHANG

Een bos, een city-sight, een levensgrote tijger, een zonsondergang, een bloem tot aan het plafond of een wereldkaart. Maak je kamer persoonlijk met een fotowand. Helemaal echt wordt het natuurlijk met een eigen foto. In vele maten kunnen we dit voor u laten maken.

Bij fotobehang kan je vaak uit verschillende formaten kiezen. Om het passend te maken snij je er stuk af. Wat fotobehang speciaal maakt is dat er geen repeterende motieven zijn zoals bij regulier behang. Het bestaat uit banen die uiteindelijk samen de afbeelding maken.

Fotobehang is er in papier en vlies. Waarvan de laatste duurzamer is en makkelijk ook weer te verwijderen is of eventueel te verhuizen is.

Tip: Is het fotobehang dat je hebt uitgekozen te klein dan kan je door er iets voor te zetten dat verdoezelen.

MUURSTICKERS EN RAAMFOLIE

In vele kleuren en grootte bieden wij u een grote keuze aan van muurstickers. Of het gaat voor een kinderkamer, natuur- of klassieke-vormen of om een mooie tekst. Wij maken het voor u op maat.

Door onze grafische kennis kunnen we ook een folie voor je ontwerpen. Zo krijgt je voordeur een persoonlijke uitstraling. Vraag naar voorbeelden en mogelijkheden in de winkel.

Het is begrijpelijk dat je voor het verzinnen van een tekst terugdeinst. Wij hebben in de winkel een lange lijst van voorbeeldteksten in verschillende talen voor jong en oud.