Logo Peeters voor verf & wonen

HOBBY

In ons assortiment hebben we materialen van o.a. Talens, Koh-I-Noor, Bruynzeel en Canson, een goede sortering papiersoorten en boeken. Bij ons bent u ook aan het goede adres voor creatieve hobbies voor jong en oud. Wilt u worden uitgedaagd, dan worden er bij ons cursussen gegeven door een ervaren kunstenares.

KUNSTSCHILDEREN

Voor het kunstschilderen met olieverf, acryl of aquarel hebben we de juiste ondergronden en gereedschappen voor zowel de professionele als de beginnende schilder. Talens staat garant voor een goede kwaliteit dat uw werk ten goede komt.

LEES HIER MEER

TEKENEN

Als je het over tekenen hebt, denk je al gauw aan potlood en kleurpotlood. Toch is er meer mogelijk, zoals: stift, houtskool, grafiet, olie- en pastelkrijt.

 

 

LEES HIER MEER

CREATIEF

Wij hebben een goed gesorteerd assortiment materialen en gereedschappen om je creativiteit te ontplooien. Materialen voor papier-, klei-, en houtbewerking, maar ook om mozaïken en beelden te maken.

 

CREATIEVE KIDS

Naast kunstschilder- en tekenmaterialen hebben wij een ruim assortiment speciaal voor kids. Met vingerverf, glitterstiften en speciale kleurpotloden is een kunstwerk zo gemaakt.

CURSUS OF WORKSHOP

In ons atelier worden regelmatig cursussen en workshop door een kunstenares gegeven. deze zijn geschikt voor jong en oud.

LEES HIER MEER

SPAREN VOOR KORTING

Bij Peeters kun je sparen voor korting op hobby-artikelen. Iedere aankoop boven
€ 6,– wordt voor u bijgehouden op uw spaarkaart in ons systeem. Na 22 aankopen wordt het gemiddelde uitgerekend. Het bedrag mag u besteden in onze winkel.