Logo Peeters voor verf & wonen

KLEUR- EN INTERIEURADVIES

  Op deze pagina  

Als u gaat denken aan nieuwe kleuren voor uw huis, dan zijn de mogelijkheden oneindig. Uw kleurkeuze wordt gevormd door uw persoonlijke smaak en de op dat moment geldende trends, maar het blijft voor veel mensen een doolhof.
Wij kunnen u begeleiden met uw persoonlijke kleurkeuze.

 

Advies in de winkel
Advies bij u thuis
Tips en trends


 

 

 

KLEURADVIES


advies in de winkel

Advies in de winkel


• Vaak hoor ik mensen zeggen: “We willen alles rustig houden en hebben daarom alles wit.” Toch kun je het ook rustig houden met kleur. Een ruimte krijgt namelijk meer sfeer als er met andere tinten dan wit wordt gewerkt of als een witte muur wordt gecombineerd met een wand in een andere kleur.

Wat 'mooi' is is altijd persoonlijk, maar wordt ook bepaald door een goede balans.

Kom inspiratie opdoen in de winkel en beleef welke kleur bij je past. Om u een goed advies te kunnen geven is het belangrijk dat wij zoveel mogelijk over de ruimte(s) weten. Neem daarom een plattegrond mee en iets van de blijvende kleuren en materialen (bijv. vloer, gordijnen, meubels) of maak foto's.

Wij vragen een vergoeding voor kleuradvies als: 
• 
U een schriftelijk uitgewerkt kleuradvies wenst,
• U 
een kleuradvies of kleurstalen wenst, zonder dat u daarvoor producten gaat afnemen.

advies bij u thuis

Advies bij u thuis

Kleuren kunnen een ruimte lichter, groter of sfeervoller maken zonder dat u hoeft te verbouwen.
Een kleuradvies in de winkel blijft altijd beperkt. We zijn erg afhankelijk van wat u vertelt en meebrengt ook sfeer en lichtinval is moeilijk over te brengen.

Na het bezoek van onze styliste bij u thuis, maakt zij een verslag van het kleuradvies aangevuld met grote kleurstalen, dat zij in de winkel met u wordt doorneemt.

We rekenen voor het bezoek een vergoeding. Vraag naar de tarieven en maak een afspraak met onze styliste.

TIPS EN TRENDS


trendkleur 2016 okergoud

OKERGOUD: Sikkens trendkleur voor 2016

OKERGOUD F1.34.58

Sikkens Colour Futures 2016 Trends op het gebied van architectuur en design vanuit uit de hele wereld vertaald naar langetermijntrends met inspirerende kleurpaletten met de kleur van het jaar 2016 OKERGOUD.

Een goudachtig okergeel; een kleur die fel genoeg is om de aandacht te trekken en goed te combineren is met andere tinten. Met het kleurpalet dat we eromheen hebben bedacht, is de Kleur van het Jaar 2016 op allerlei manieren te combineren: ton sur ton, met natureltinten of tot een verrassend geheel.


LOOKING BOTH WAYS

We staan op het kruispunt van twee tijdperken. Een interessant punt, vanwaar je twee kanten op een mooi uitzicht hebt: op het belang van tradities aan de ene kant en de zin van moderne innovaties aan de andere. Dualiteit is dan ook het onderliggende thema voor de trends van 2016. 

trendkleur 2014 teal

TEAL: Trendkleur voor 2014

TEAL P0.20.40

In de ultieme trendkleur voor 2014 komen de harmonieuze, kalme eigenschappen van groen en blauw samen. Een kleur staat symbool voor evenwicht, een milde tint die het in de ontwerpwereld goed doet.

Een diepe, gedempte kleur bovendien, die wat subtieler is dan helder turquoise en vaak wordt gebruikt om het schitterende blauwgroen van tropische oceanen mee te beschrijven.

Teal is een kleur die zich goed met natureltinten en hout laat combineren, zeker als je wilt voorkomen dat hij een ruimte overheerst.