Logo Peeters voor verf & wonen

WONEN

Uw huis moet passen als een tweede jas. Kleur- en materiaalgebruik moet in evenwicht zijn en passen bij de bewoners. Samen met u zorgen onze kleuradviseurs dat uw ideeën dat evenwicht bereiken.

Daarnaast zorgen wij bij de keuze van materialen, dat u met een zo'n groot mogelijk gemak, het advies zelf kunt uitvoeren.

Maak een afspraak voor een kleuradvies in de winkel of bij u thuis.

KLEUR- EN INTERIEURADVIES

Als u gaat denken aan nieuwe kleuren voor uw huis, dan zijn de mogelijkheden oneindig. Wij helpen u graag bij uw keuze. Dat kan in de winkel of bij u thuis.

LEES HIER MEER

VERF EN TOEBEHOREN

Als Sikkens-dealer zijn wij geschoold op het vlak van techniek en kleur. Met het Sikkens-assortiment kunnen wij u voor alle toepassingen de beste verf bieden.

 

LEES HIER MEER

Gordijnen en raamdecoratie tegen inkijk, zon, galm en voor geluid- en warmte isolatie

GORDIJNEN EN RAAMDECORATIE

Gordijnen en raamdecoratie zijn er in vele soorten en maten. Zoekt u iets tegen inkijk, iets tegen licht of felle zon, om geluid te dempen of als warmte-isolatie.

LEES HIER MEER

BEHANG EN MUURSTICKERS

Met een keuze uit 240 behangboeken, is er altijd wel een dessin voor u bij. Het meeste behang is binnen twee dagen in huis.
 

LEES HIER MEER

TAPIJT EN VINYL

Met tapijt en vinyl in ons assortiment maken wij het plaatje compleet bij het kleuradvies voor uw interieur. Wij kunnen de vloerbedekking voor u professioneel laten leggen.

LEES HIER MEER

SPAREN VOOR KORTING

Speciaal om te besparen op de kosten van uw klus hebben wij een spaarsysteem waarbij u tot 10% korting kan sparen over een periode van een jaar. Nadat het opgebouwde tegoed is uitgerekend heeft u nog een jaar de tijd om het te besteden in onze winkel.